maanantai 20. joulukuuta 2010

20.12

Tänään on ollut syömisten osalta tosi hyvä päivä! Vapaapäivän ansiosta nukuin kymmeneen saakka ja lähdin melkein samantien joululahjaostoksille, missä vierähtikin mukavasti koko päivä. Nyt alkaa pikkuhiljaa olla kaikki joululahjat hankittuna, huomenna pitäisi vielä ostaa pari viimeistä pakettia. Kotiuiduin ostoksilta vasta kahdeksan aikoihin, joten en jaksanut tänään enää lähteä lenkkeilemään. No ehkä ton monta tuntia kaupoissa ravaamisen voi laskea liikunnaksi ;-)

Ajattelin huomenna kaivaa mittanauhan esiin ja mitata ympärysmittani yms. On sitten kiva aina välillä vertailla miten senttejä on lähtenyt kropasta laihdutuksen aikana. Suunnitteilla olis myös ottaa ennen -kuvat, mutta saa nähdä uskallanko ainakaan ihan vielä :D

Tänään olen syönyt:
- Omenakaneli -puuroa, 120kcal
- Kasvissosekeittoa, 150kcal
+ maitoa, kahvia ja vettä
Yhteensä: 360kcal

4 kommenttia:

  1. ryhdyn seuraamaan sua,
    uskon sinuun tosi paljon.
    minäkin haluaisin ottaa ennen-kuvia, mutta pelkään kamalasti, että jälkeen-kuvat jäävät tulematta ja sitten ahdistaa vielä enemmän. mutta mitä aiemmin otettu, sitä enemmän innostavat, ehkä? uskalla niin ehkä minäkin.
    :)

    VastaaPoista
  2. inari, oi ihana kuulla :o et arvaakkaan kuinka paljon motivaatiota tuo lause antoi, kiitos siitä <3 :)
    aivan, mua myös vähän pelottaa että jälkeen -kuvat jäävät tulematta.. mutta tällä hetkellä on kyllä aikalailla sellainen fiilis, ettei niin pääse käymään. mitä aiemmin otettu, sitä enemmän innostavat, näin luulisin minäkin :) saa nyt nähdä.

    VastaaPoista
  3. suosittelen ottaamaan ne ennen - kuvat! (: se on varmasti aika huippua nähdä sitte päästyää tavoitteeseesa, miten se näkyy kuvissakin.

    VastaaPoista
  4. niin aivan! kuvista näkee parhaiten eron :) pitää pyytää poikaystävää joku päivä kuvaamaan, heh :-D

    VastaaPoista

Kiitos piristyksestä ♥