tiistai 21. joulukuuta 2010

21.12

 Jes, nyt on kaikki lahjat hankittu ja pakattu! Siellä ne kuusen alla odottelee jouluaattoa :) Ja tänään alkoi loma, ihanaa!
Mua vähän kauhistuttaa toi joulu tai oikeastaan jouluruoat. Vaikka en oikee tykkää mistään jouluruoista, niin silti tulee syötyä muita ruokia kuten lohta, palapaistia, perunaa.. Sen takia aion olla nää pari päivää ennen joulua mahdollisimman vähillä syömisillä ja liikkua paljon, niin voin sitten hyvällä omatunnolla syödä jouluna vähän enemmän. Pipareihin ja suklaaseen en aio koskea, onneksi en niistä niin tykkää. 

Lähden kohta lenkille, joten tuun päivittää illemmalla liikkumiset ja syömiset :)

EDIT:

 Päivän syömiset:
- 1 ruisleipä, päällä tonnikalaa ja juustoa
+ maitoa, vettä ja lasi appelsiinimehua
Yhteensä: n. 400kcal

Päivän liikunta:
- puolentoista tunnin reipas lenkki abaut 400kcal

6 kommenttia:

  1. O.o miten et voi tykätä suklaasta!?!? Lucky you :D

    VastaaPoista
  2. Apemape,
    kyllä mä suklaasta tykkään, mutta en koskaa syö sitä enempää kuin pari palaa :D

    VastaaPoista
  3. voi kiitos tosi paljon sulle kommentista<3

    niin, mustakin tuntuu et koko vaikuttaa liikunnan numeroo aika paljon, ellei nyt vaa satu olemaa jossain SM-joukkueessa vähän isokokosempana. Ja olishan se äärettömän epäreilua antaa muillekkin ysejä, ku niille ketkä pelaa just SM-joukkueessa esmi koripalloo, koska ne on sentään hyviä, eihän muut voi olla niitä parempia... tämäkin kannustaa toki tekemään asialle jotain, eli käännetään positiiviseksi asiaksi :)

    voimia sulle<3

    VastaaPoista
  4. Muaki kauhistuttaa toi joulu jo valmiiks! Varsinkin kun meen porukoille niin siellä ei hirveesti voi syömistä edes vältellä. Täytyy nyt vaan syödä vaan vähän ennen joulua ja yrittää liikkua myös joulun aikana paljon=) Tsemppiä sullekkin, kyllä me tästä joulusta yli selvitään=D

    VastaaPoista
  5. ttindei,
    niin aivan! :) kiitos <3

    Miss Big,
    jep! mäkin meen porukoille missä on mummut ja muut eli siellä ei myöskään syömistä pahemmin vältellä. kiitos, selvitään me! ;D

    VastaaPoista
  6. mooi ::)! itelläkin ongelmia ollut n. puoli vuotta syömisen kanssa ja kaloreita lasken päivittäin... oksentelukin on tullut ongelmaksi.. ;s kiva päästä lukemaan tällaista blogia, koska kaikki tämä on niin lähellä itseäni! jatka samaan malliin::)
    t;bella

    VastaaPoista

Kiitos piristyksestä ♥