sunnuntai 9. tammikuuta 2011

9.1


 Hengissä ollaan! On ollut niin toiminnan täytteinen viikonloppu etten ole ehtinyt tulla postailemaan. Lukijoitakin on taas tullut lisää, tervetuloa

Viikonlopun syömiset ovat menneet vähän niin ja näin, mutta paino on silti tippunut 59kg joka on ihan ok. Olisin halunnut ja toivonut että tämän viikon aikana oltais päästy 58kg, mutta syytän siitä liikunnan puutetta mitä en ole voinut harrastaa koska olen ollut kipeenä. Onneks alan pikkuhiljaa olemaan paranemaan päin, joten käyn varmaan huomenna ostamassa sen uintikortin tai viimeistään tiistaina. Toivottavasti en vaan tuu enemmän kipeeksi kun alotan uimisen vielä pikkasen kipeenä. En silti malta odottaa että pääsen alottaa kunnolla urheilun, alkaa varmaan sit tuloksiakin näkyä vähän nopeemmalla tahdilla. Nyt alan syömään vesimelonia, palaillaan huomenissa!

2 kommenttia:

  1. On aina ikävää, kun tulee kipeeks ja liikunnat kärsii:/ Mutta se uiminen on kyllä tosi hyvä liikuntamuoto, itsekkin ajattelin loppuviikosta käydä pulahtamassa.

    VastaaPoista
  2. Musta joutsen, Niimpä, harmittaa :( jep uiminen on hyvää liikuntaa ja vielä tosi mukavaa puuhaa! uimisen jälkeen tulee aina niin fresh olo :)

    VastaaPoista

Kiitos piristyksestä ♥