keskiviikko 12. tammikuuta 2011

:(

Kyllä se vaan niin menee että kipeenä ei saisi tehdä mitään, ei ainakaan liikkua. Menin tänään kokeilemaan uintia ja aluksi kaikki menikin ihan hyvin, mutta kesken vesijuoksun alkoi kamala yskä-kohtaus joka ei meinannut millään loppua joten jouduin jättäää leikin kesken ja paeta saunaan. Saunassa olin melkein puoli tuntia ja sen jälkeen olikin ihan hyvä olo, en kuitenkaan viitisinyt vielä ostaa kallista uintikorttia jos vaikka tulisin enemmän kipeeksi (mikäli mahdollista). Hyvä niin, sillä illan aikaina yskiminen alkoi taas. Hemmetti mua ärsyttää olla edelleen kipeä, helvetin uv ja helvetin sitkeä tauti!
Millonkohan mä pääsen alottaa uimisen kunnolla että pääsis laihdutus vauhtiin? En jaksaisi millään odottaa, toivon että jo viikonloppuna. Onko ketään muita kipeenä olijoita? Tän päivän syömiset ovat varmaan siinä 800kcal paikkeilla, läski mikä läski.

3 kommenttia:

  1. Kyllä sä vielä parannut!
    Yritä malttaa odottaa hetki vielä niin pääset vauhtiin!

    VastaaPoista
  2. Interrupted, toivotaan niin! :)

    VastaaPoista
  3. Paranemisia, ota nyt vaan ihan rennosti ton liikunnan suhteen ni ei pahene!=) Sit on kivempi mennä taas treenaamaan kun on terve ja voi painaa täyttä häkää!=)

    VastaaPoista

Kiitos piristyksestä ♥